Kalops 

   
 
Kalops är en stor favorit här hemma. Första gången vi gjorde det stod både jag och Andreas och tittade på den mixade, bruna sörjan och sa ”alltså…det ser ut som bajs”. Haha! Men lillen älskade det! Så nu försöker jag alltid se till att ha lite i frysen. Väldigt okomplicerat att göra också. 

Fräs upp löken och häll sen i vatten och grädde, potatis, morot, grytbitar (jag använder fläsk), några pepparkorn i en tesil samt ett lagerblad. Och låt det koka cirkus 40 min. Färdigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s