Ett avsked

Som ni har märkt så har bloggen stått tom de senaste dagarna, och det har varit så himla skönt att inte ha behövt tänka på att tidsinställa inlägg, fota en massa och planera inlägg. Jag älskar att blogga och det kommer jag nog alltid göra, men i och med studier, föräldraskap och allt annat som livet innebär just nu, så funkar det inte. Jag har börjat må så dåligt av all stress och press, och det kan inte få fortsätta såhär. Jag tänker inte gå in i väggen igen, inte börja må så dåligt igen. Jag måste prioritera rätt och jag måste ta hand om mig själv.

Kanske börjar jag blogga igen så småningom, men just nu läggs bloggen på is. Ni får hänga med mig på instagram istället om ni är sugna, den lär allt uppdateras en del.

Har haft en helt fantastisk helg med min fina man och hans familj, som inneburit bra träning, god mat, mys och väldigt mycket kärlek. Om två veckor kommer min kärlek hem igen och det känns fantastiskt! Äntligen! Som vi kämpat och så härligt att vi klarat det. Han är så jäkla fin, min man.

Men ja, tack till alla er som följt mig och mitt liv, som kommenterat och gillat. Ni är grymma hela högen!

img_2878

4 reaktioner på ”Ett avsked

 1. Fint inlägg!
  Jag har bloggat till och från i 10 år och kommer nog aldrig sluta. Kommer nog heller aldrig ha en öppen blogg heller, nu är det bara dagbok som gäller, ger mig så mycket mer än att ”blogga för andra” även om det är väldigt kul! 🙂

  Jag är ledsen att du slutar, men har full förståelse! 🙂 Lycka till med allt, jag bidrar med en till instagramföljare! 🙂

  Gilla

  1. Tack för din fina kommentar ❤ Blogga är jätteroligt, verkligen, så hoppas kunna komma tillbaka någon gång. Men just nu får hälsan och det andra komma före 🙂 Roligt att du följer på insta! 😀 Ta hand om dig 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s