Om mig

YUHU!

Vad roligt att du hittat hit 🙂 Jessie heter jag och är en 25:årig student boendes i Göteborg tillsammans med min son Oliver på 1,5 år. Pluggar för tillfället till webbredaktör och har två år kvar innan jag är redo att sparka ut mig själv i arbetslivet.

Har tidigare pluggat teater samt media och kommunikation, och är fasligt intresserad av text, bild och webbdesign. Pysslar gärna med designande av webbsidor på fritiden (den lilla fritid man som mamma och student har), även om det inte är tänkt att jag ska jobba med det mer än kanske som hobby.

Är en galen pedant ut i fingerspetsarna och när jag inte jonglerar min son och skola städar jag.
Överallt.
Hela tiden.
Putsar till det blänker. Japp.
Får panik på oreda och opuffade soffkuddar, måste ständigt ha bäddad säng och dammsuger minst en gång per dag. Älskar en ren diskho och tvättar ständigt. Matlagning är jag dock vansinnigt kass på.

Älskar träning och tycker kost är väldigt intressant (så länge jag slipper laga den själv alltså). Bor gärna på mitt löpband eller med mina vikter, och tycker det är viktigt att hålla sig i form. Är en rätt ytlig person som mer än gärna spenderar pengar på att fixa naglarna eller uppdatera garderoben.

Så, för att knyta ihop det hela; i den här bloggen kommer ni att få läsa om mig och mitt liv. Min vardag ihop med min son Oliver, om inredning, om träning och livet i största allmänhet. Tre inlägg per dag eftersträvas. Välkommen till mitt krypin och en del av min värld!

img_2157